Sfârșit de campanie….Slavă Domnului!!


Ziuă bună la toată lumea!

Bine ați revenit printre noi cei care în ultimele zile ați uitat de prieteni, prietenii și ați trait într-un univers al jocurilor politice!

Salutăm toți oamenii care, în ultimele săptămâni,  au uitat să aducă o informație utilă comunităților unde locuiau și tot ce au făcut a fost să bombardeze peste tot cu postări electorale.

E clar! Unii în această campanie au făcut multă dezbinare și au încasat multă ură din partea opoziției, alții au câștigat cu succes simpatia publicului, iar alții au dat dovadă de un spirit civic și un fairplay deosebit, oameni pentru care am tot respectul și în fața cărăora mă înclin.

Încep cu o scurtă mențiune. Nu este niciun secret că sunt unul dintre fondatorii ZiarulSatului.ro și subliniez faptul că nu am avut nici cea mai mică implicare în promovarea electorală a unei formațiuni politice. Noi nu promovăm partide! Noi promovăm oameni!

Iar asta s-a văzut cu fiecare ocazie în activitatea noastră rară dar sinceră!

Totuși, nu am pus bețe în roate nimănui în această campanie, lăsându-i pe toți să-și împărtășească gândurile. În tot acest timp, am rămas tăcuți și am urmărit circul!

Am urmărit campania atât la nivel județean cât și la nivel național, așa cum fac de fiecare dată. În această campanie am văzut potențialul unor oameni deosebiți care au avut neșansa de a ocupa o poziție din care puteau pune în mișcare proiecte deosebite, oameni care au dat tot ce au putut, au fost fairplay și care sper eu să nu se oprească aici în ciuda impedimentelor.

Însă, aceștia au fost foarte puțini.

Acest articol NU este dedicat celor care au candidat pentru o funcție ci pentru oamenii din spatele butoanelor, simpatizanții înflăcărați care au tranformat această campanie într-una din cele mai JOSNICE și PERVERSE.

Campania din online a fost cea mai JEGOASĂ campanie pe care am putut să o văd vreodată, o campanie facută de ”simpatizați extremiști” cu minime cunoștințe de promovare și politică precum și medii cunoștințe de limba română, oameni care prin dorința lor de a atrage votanți nu au făcut altceva decât să joace fără să vrea în echipa adversă.

Am văzut oameni care au schimbat baricadele și au apărut în taberele adverse, promovând pe cei care cu câteva luni în urmă era dușman de moarte. Acum, în campanie, s-au zis numai lucruri frumoase la cameră: ”  Mare om! Mare caracter!”

Postările dese, zilnice, din două în două ore nu au făcut decât să îi aducă potențialului votant o stare de greață continuă. O stare de lehamete în a pune ștampila în chenarul cu pricina.

Cunosc oameni care au spus: ” Bă, fix de-al naibii mă duc și pun ștampila pe ceilalți pentru că m-am săturat de postările astea aberante!”

Bine că s-a terminat campania, dragi postaci înflăcărați! Acum, voi cu ce v-ați ales?

Nu pe bune..concret, cu ce v-ați ales? Cu ce o să te alegi patru ani de acum înainte?

V-ați făcut măcar o pilă țeapănă în această campanie? Vă mai ține minte alesul?

S-a meritat să-ți pui în cap o întreagă comunitate, să îți faci dușmani și să strici prietenii?

Printre altele am avut ocazia să urmăresc toată campania de pe grupul Comuna Sinești județul Iași, grup unde de asemenea sunt membru fondator.

Acest grup a acceptat în perioada campaniei toate postările de la toate partidele participante, subliniind încă o dată imparțialitatea noastră în campania din mediul online.

La un moment dat am stabilit un regulament prin  care persoanele care distribuiau în exces pe grup, erau scoase automat fără drept de apel, pentru că…era prea mult!

Acum, de când s-a terminat campania, liniște și pace, nimeni nu mai spune nimic pe grup, nimeni nu mai postează, toată lumea tace!

Echipa ZiarulSatului.ro va rămâne în continuare să susțină oamenii, indiferent de culoarea lor politică!

Felicităm reușita tuturor celor care au ajuns pe poziție sau care și-au menținut poziția și le urăm să fie responsabili și dedicați! De asemenea, le urăm să nu uite ce au promis în campanie!

Cu respect,

Signeanu Gabriel și Echipa ZiarulSatului.ro

 

 


Be the first to comment on "Sfârșit de campanie….Slavă Domnului!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*